وبینار "فرصتها و نیازهای مشاغل آینده با رشد اینترنت اشیاء" برگزار شد
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
وبینار "فرصتها و نیازهای مشاغل آینده با رشد اینترنت اشیاء" برگزار شد
وبینار "فرصتها و نیازهای مشاغل آینده با رشد اینترنت اشیاء" با سخنرانی دکتر محمد قیصری دبیر اجرایی مرکز تحقیقات اینترنت اشیاء و با حضور معاونان، مدیران و کارشناسان آموزشی جهاد دانشگاهی برگزار شد.
به گزارش بازار کار دبیر اجرایی مرکز تحقیقات اینترنت اشیاء در این وبینار به سرفصلهای مختلف در حوزه اینترنت اشیاء و مباحث خود را با تکیهبر موضوعات اینترنت اشیا؛ بهعنوان پیشران دوران تحول دیجیتال، اینترنت اشیا؛ نابودگر یا توانمند ساز مشاغل، نیازهای توسعه مشاغل مبتنی بر IoT و اینترنت اشیاء در ایران ارائه کرد.
دبیر اجرایی مرکز تحقیقات اینترنت اشیاء به ارائه تعریفی از اینترنت اشیاء پرداخت و گفت: اینترنت اشیاء به قول (کوین اشتون) مبدع اینترنت اشیاء بهعنوان کامپیوترهای قدرتمندی هستند که میتوانند ببینند، بشنوند، استشمام و حس کنند تا دنیای اطراف خود را بهسادگی درک نمایند.
وی به ترسیم آینده مشاغل از پنجره اینترنت اشیاء پرداخت و یادآور شد: بر اساس مطالعات بیش ۸۰۰ میلیون شغل کارگری و کارمندی متأثر از اینترنت اشیاء متحول و یا تغییر پیدا میکنند و ۴۵ درصد مشاغل تحت تأثیر اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی خودکار میشوند.
مدیر گروه محصولات مبین نت و طراح سامانههای مبتنی بر اینترنت اشیاء در ادامه با اشاره به اینکه اینترنت اشیاء در همه بخشهای کشاورزی، صنعت و خدمات جایگاه خود را دارد تصریح کرد: در بسیاری از کشورهای پیشرفته رشتهها و گرایشهای اینترنت اشیاء در مقاطع ارشد و دکتری شکلگرفته است و ضرورت دارد این موضوع هم در قالب آموزشها و دورههای تخصصی و هم رشتههای دانشگاهی و همچنین در قالب پستهای تخصصی استخدامی از سوی منابع انسانی سازمانها موردتوجه قرار بگیرد.
وی بر فرهنگسازی برای توسعه اینترنت اشیاء تأکید کرد و گفت: استارت آپ ها نقش مهمی در توسعه مشاغل و رشتههای شغلی اینترنت اشیاء دارند و این استارت آپ ها چه در ایران و چه در دنیا این نقش را بهخوبی دنبال میکنند.
نظر شما :