نشست آینده امنیت سایبری و مشاغل مرتبط» برگزار شد

معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۸ کد : ۲۲۳۲ آرشیو ۱۴۰۰
تعداد بازدید:۳۸۷
نشست آینده امنیت سایبری و مشاغل مرتبط» برگزار شد

توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی؛
نشست آینده امنیت سایبری و مشاغل مرتبط» برگزار شد
دهمین نشست علمی آینده مشاغل و مشاغل آینده با عنوان «نشست آینده امنیت سایبری و مشاغل مرتبط " توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی برگزار شد.
به گزارش بازار کار، افشین صندوقدار عضو هیئت‌علمی جهاد دانشگاهی در این نشست که با حضور مدیران و کارشناسان حوزه آموزش و کارآفرینی واحدهای جهاد دانشگاهی سراسر کشور به‌صورت مجازی برگزار شد اظهار کرد: گزارش‌های اخیر بیان می‌دارند امنیت سایبری یک چالش فزاینده برای مشاغل در سراسر جهان است و اکثر مشاغل حدود ۹۵ درصد -از اقدامات امنیت سایبری کافی برخوردار نیستند و این امر آن‌ها را به‌ویژه در برابر حملات آسیب‌پذیر می‌کند.
وی با اشاره به اهمیت روزافزون فضای سایبری و مشاغل شکل‌گرفته در این حوزه گفت: بیش از ۵۰ تا ۶۰ شغل در حوزه سایبری شکل‌گرفته که تعداد محدودی از این مشاغل در کشور ما وجود دارد و باید از طریق آموزش‌های دانشگاهی بویژه آموزش‌های کوتاه‌مدت در مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی به این مشاغل و مهارت‌ها توجه کنیم و برای تدوین سرفصل‌های آموزشی و تدوین استانداردهای آموزشی در این زمینه‌ها اهتمام بورزیم.
عضو هیئت‌علمی جهاد دانشگاهی با تصریح اینکه مشاغل آینده در بخش‌های مختلف ازجمله حوزه سایبری قابل پیش‌بینی نیست گفت: امنیت سایبری به‌عنوان یک چالش فزاینده مطرح است چراکه باوجود هکرها بسیاری از شبکه‌های اینترنتی، رایانه‌ها و بخش‌های مربوط به فناوری اطلاعات آسیب‌پذیر هستند و باید برای حفظ و صیانت از آن‌ها تلاش کنیم؛ که این موضوع تربیت نیروی انسانی آموزش‌دیده و ماهر در این حوزه‌ها را طلب می‌کند.
وی با تصریح اینکه بازار مشاغل امنیت سایبری در دنیا داغ است یادآور شد: امنیت سایبری و امنیت فناوری اطلاعات دو حوزه مهم و با درآمدهای بسیار بالا در دنیا به شمار می‌روند و در دنیا طرفداران بسیاری پیداکرده‌اند و ما نباید از اهمیت فزاینده این موضوع در سازمان‌ها و بخش‌های مختلف که با اطلاعات و داده سروکار دارند غافل شویم.
صندوقدار با اشاره به ۳۰ شغل جذاب درزمینه مشاغل آینده گفت: در این میان تحلیلگران سایبری، مدیران تجاری هوش مصنوعی، کارآگاهان داده، مهندسان داده، مهندسان حافظه شخصی و … از جایگاه ویژه‌ای برخوردار می‌شوند.
گفتنی است سلسله نشست‌های آینده مشاغل و مشاغل آینده هر سه‌شنبه توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.


نظر شما :