اشتغال ۱۵۰۰ بوشهری در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی بوشهر، احمدیزاده با اشاره به اجرای طرح ملی مشاغل خانگی با رویکرد نوین در این استان اظهار کرد: برای پیاده سازی و اجرای این طرح در فاز نخست مطالعات و پژوهشهای لازم بر اساس اسناد بالادستی استان انجام و ظرفیتها و تواناییها شناسایی شد.
علی احمدیزاده اضافه کرد: در ادامه بر اساس ظرفیت ۱۵۰۰ نفری استان بوشهر، تاکنون بیش از ۱۰۰۰ نفر از متقاضیان ثبت نام و آموزشهای لازم را دریافت کردهاند که از این تعداد ۵۱۵ نفر به بازار فروش و شغل پایدار اتصال پیدا کرده اند.
وی یادآور شد: وظیف محوله به جهاددانشگاهی بوشهر پیاده سازی الگوی نوین طرح با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به خوبی به خوبی در حال اجرا است.
رییس جهاددانشگاهی بوشهر تصریح کرد: پیش از این نگاه به مشاغل خانگی سنتی بود اما مجموعه جهاددانشگاهی معتقد بود میشود این نگاه تغییر داد. از این رو در این طرح تلاش شده مشاغل خانگی از یک شغل دوم و ناپایدار به شغل پایدار تبدیل شود.
احمدیزاده ادامه داد: برای اجرای بهتر کار از افراد باتجربه و صاحب نظر در شهرستانهای مختلف استان بوشهر دعوت شدند و دبیر اجرای طرح برای به منظور پیشبرد اهداف این طرح ضمن هماندیشی با پیشرانها الگویی را برای بازاریابی طرح تعریف کردند.
وی با اشاره به اینکه در استان بوشهر بیش از ۵۰ درصد طرح اجرا شده است، بیان کرد: کماکان این طرح در مراحل ثبت نام و آموزش در سطح استان در حال انجام است و افراد میتوانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به آدرس http://inhb.ir/ و یا دبیرخانه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی استان بوشهر مراجعه کنند.
رییس جهاددانشگاهی بوشهر بیان کرد: با توجه به ظرفیتهای موجود استان در سطوح خرد و کلان و دستور رئیس جمهور محترم مبنی برای اشتغال حداکثری بهدنبال تحقق این هدف با ایجاد مشاغل خانگی با بیش از ۱۰ عنوان شغل در استان هستیم.
احمدیزاده افزود: امیدواریم با مشارکت دستگاه های ذیربط مشاغل معرفی شده در طرح ملی مشاغل خانگی علاوه بر ایجاد شغل پایدار در معرفی صنایع دستی در سطوح کشور و ملی نیز موثر باشیم.
نظر شما :