۳۰ درصد مشاغل در کشورهای توسعه یافته ظرف دو دهه آینده حذف می شوند

معاونت آموزش و کارآفرینی
۱۵ دی ۱۴۰۰ | ۰۰:۱۳ کد : ۲۳۸۶ آرشیو ۱۴۰۰
تعداد بازدید:۲۸۲
۳۰ درصد مشاغل در کشورهای توسعه یافته ظرف دو دهه آینده حذف می شوند

سخنران بیست و ششمین نشست علمی آینده مشاغل و مشاغل آینده جهاد دانشگاهی گفت: ۳۰ درصد مشاغل در کشورهای توسعه یافته ظرف دو دهه آینده حذف می شوند.

به گزارش خبرنگار بازارکار، بیست و ششمین نشست علمی آینده مشاغل و مشاغل آینده با موضوع هوش مصنوعی و بینایی کامپیوتری در مشاغل آینده توسط معاونت آموزش و کارآفرینی و با همکاری جهاددانشگاهی واحد علم و صنعت برگزار شد.

دکتر حمیدرضا صادق محمدی دکترای رشته برق – مخابرات و معاون پزوهش و فناوری جهاد دانشگاهی واحد علم و صنعت در بیست و ششمین نشست آینده مشاغل و مشاغل آینده جهاد دانشگاهی به بررسی موضوع "هوش مصنوعی و بینایی کامپیوتری در مشاغل آینده" پرداخت و گفت: موضوع "دیدن" توسط انسان و سیستم کامپیوتری بسیار اهمیت دارد و باید گفت: هوش مصنوعی و بینایی کامپیوتری امروزه به دلائل مختلف کاربرد روزافزون پیدا کرده که کاهش هزینه ها، افزایش دقت، بهبود کیفیت، افزایش سرعت، افزایش تولید و خدمات، افزایش ایمنی، توسعه حوزه کار و مقیاس پذیری و گزارش گیری و تحلیل پیشرفته از دلائل آن است.

وی به نمونه های کاربرد خوش مصنوعی و بینایی کامپیوتری اشاره کرد و گفت: آموزش های نوین، مدیریت سوانح، کارخانجات تولیدی، نظارت تصویری، بازی و سرگرمی، کارهای عمرانی، کاربردهای مالی، حمل و نقل، کار در شرایط سخت، کاربردهای پزشکی و مصارف نظامی از نمونه های کاربرد خوش مصنوعی و بینایی کامپیوتری عنوان کرد.

دکتر صادق محمدی به متاورس، شبکه دیتاهای مجازی سه بعدی، واقعیت افزوده و حضور تعاملی انسان و اشیاء به عنوان پیشران های اصلی این حوزه اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی و بینایی کامپیوتری نقش مهمی در افزایش درآمدها و توسعه کسب و کارها داشته اند و در آینده نیز این نقش بیشتر و بیشتر خواهد شد.

وی به آمار موسسه مکنزی در این زمینه اشاره کرد و گفت: براساس مطالعه بر ۲۳۹۵ کسب و کار ۷۹ درصد شرکت های بازاریابی و فروش و ۷۲ درصد شرکت های زنجیره تامین با استفاده از هوش مصنوعی درآمد بیشتری کسب کرده اند و به طور کلی حداقل ۲۰ درصد درآمد کسب و کارها مربوط به هوش مصنوعی و استفاده از این مهم است.

معاون پزوهش و فناوری جهاد دانشگاهی واحد علم و صنعت بر ضرورت نقش آفرینی واحدهای جهاد دانشگاهی در همه استان ها در زمینه ترویج و استفاده از هوش مصنوعی در حوزه های مختلف فرهنگی، آموزشی، مهارتی و پژوهش و فناوری اشاره و تاکید کرد: واحدهای جهاد دانشگاهی می توانند در دانشگاه های و دستگاه های مختلفی که در آنها فعال هستند و یا تعامل دارند این مهم را به خوبی دنبال و پیاد سازی نماند.

وی تصریح کرد: استفاده از هوش مصنوعی و بینایی کامپیوتری در بسیاری از کسب و کارها نظیر صنایع نظامی، سلامت، تجارت، حمل و نقل، کشاورزی، انرژی، مخابرات، خطوط تولید، مواد صنعتی، سرگرمی و طراحی شهری و … در حال گسترش است و دانشگاه ها و برنامه ریزان آموزشی باید بدانند بسیاری از مشاغل و کسب و کارها در سالهای دچار تحول (اعم از حذف یا دگرگونی جدی) می شوند همانطور که ده سال پیش استفاده از بسیاری از فناوری ها ابتدایی بود و در حال حاضر توسعه شگفت آوری یافته است.


نظر شما :