«جهاد تبیین» در راس برنامه های فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ در ۱۴۰۱
معاونت آموزش و کارآفرینی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ وابسته به جهاددانشگاهی؛ معاون دانشجویی - فرهنگی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: مقام معظم رهبری «جهاد تبیین» را یک فریضه دانستهاند و این موضوع در ماههای اخیر بارها در بیانات مقام معظم رهبری مورد تأکید و اشاره قرار گرفته که حاکی از اهمیت موضوع بوده و لذا این امر در صدر برنامه های فرهنگی دانشگاه در سال پیش رو قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: وظیفه ما در بزرگ ترین دانشگاه غیر انتفاعی و وابسته به جهاد دانشگاهی به عنوان بزرگ ترین نهاد علمی کشور، فراهم نمودن بستر مناسب برای پیشبرد برنامه های فرهنگی کشور عزیزمان است و از این رو هرساله با توجه به نیازهای جامعه، رهنمودهای مقام معظم رهبری و سیاستگزاری های شورای فرهنگی دانشگاه، با مشارکت دانشجویان و اساتید فرهیخته و انقلابی دانشگاه برنامه های فرهنگی طراحی، تدوین و اجرا میگردد.
دکتر هاشمی راد تاکید کرد: تاریخ نگاری و ثبت وقایع تاریخی و حقایق انقلاب اسلامی در مقابل هجمههای رسانه ای دشمنان با استفاده از ظرفیت های موجود در فضای واقعی و مجازی موضوع اصلی جهاد تبیین است که بسیار اهمیت و فوریت دارد و قطعاً نیازمند همکاری و مشارکت جدی دانشجویان و اعضای محترم هیات علمی دانشگاه است.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ اظهار داشت: با توجه به بخشنامه سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ستاد جهاد تبیین راه اندازی شده و از این رو کار گروه جهاد تبیین در دانشگاه علم و فرهنگ نیز با حضور استادان و صاحب نظران و دانشجویان تشکیل خواهد شد.
وی افزود: از همین امروز منتظر تمامی دانشجویان علاقهمند و فعالان فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ هستیم و از همه آنان دعوت میگردد تا همانند همیشه در این مسیر، همراه و پشتیبان معاونت دانشجویی و فرهنگی باشند و با ایدههای خلاقانه و فعالیت های خود نقش ویژهای را در این خصوص ایفا نمایند.
دکترهاشمی راد همچنین با تاکید بر رویکرد کارآفرینی دانشگاه علم و فرهنگ افزود: کشف و پرورش استعدادهای دانشجویی یکی از اصلیترین راهبردهای معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ است و در این معاونت همواره در تلاش بودهایم تا به نحو شایستهای فرهنگ جهاد، خودباوری و خودکفایی ملی را در میان دانشجویان ترویج نماییم.
وی تاکید کرد: ایجاد بستر مناسب در جهت هدایت دانشجویان خلاق، ایدهپرداز و کارآفرین و حمایت آنها در راستای تاسیس هستههای کارآفرینی و استارتاپهای دانشبنیان راهبرد اصلی این معاونت بوده است.
دکتر هاشمیراد افزود: مسابقه دانشجویی «سکوی پرتاپ» نیز یکی دیگر از برنامههای مهم معاونت دانشجویی فرهنگی بوده که این مسابقه از بهمن ماه سال جاری با اعلام فراخوان آغاز شده و امروز (۱۹ اسفند) فینال این مسابقات با حضور شرکت کنندگان و داوران در دانشگاه برگزار شد.
وی یادآور شد: «سکوی پرتاب» مسابقه دانشجویی مجریگری بوده که دانشجویان متقاضی پس از گذراندن کارگاه آموزشی، فیلم اجرای خود را به دبیرخانه مسابقه ارسال میکردند و در نهایت فینالیستها معرفی شده و جهت اجرای نهایی خود راهی فینال این مسابقات شدند.
نظر شما :