جهاددانشگاهی به کمک مهارت آموزی و اشتغال ایثارگران می آید

معاونت آموزش و کارآفرینی
۲۲ آبان ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۵ کد : ۲۶۷۷ آرشیو ۱۴۰۱
تعداد بازدید:۱۶۲
جهاددانشگاهی به کمک مهارت آموزی و اشتغال ایثارگران می آید

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، تفاهم نامه همکاری بین معاونت آموزش و کار آفرینی جهاددانشگاهی و صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران بنیاد شهید امروز، چهارشنبه 18 آبان ماه به امضای دکتر محمدصاق بیجندی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی و دکتر علیرضا محمدی مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران  رسید.

براساس این تفاهم دو مجموعه برای مشاوره، آموزش و اشتغال دانش آموزان، دانشجویان و به طور کلی همه خانواده های ایثارگر در حوزه اشتغال و کارآفرینی همکاری می کنند.

دکتر بیجندی در این مراسم با تشریح برخی از توانمندی ها و ظرفیت های جهاد دانشگاهی در حوزه های مختلف گفت: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد واسط تجارب خوبی در حوزه اشتغال دانش آموختگان، توسعه کسب و کارهای خرد و خانگی و هدایت و راهبری شغلی دارد و می تواند این تجارب را در قالب برنامه ای ملی و جامع در اختیار جامعه هدف بنیاد شهید و اشتغال ایثارگران قرار دهد.

وی با اشاره به اینکه بحث هدایت تحصیلی برای دانش آموزان و نیز موضوع هدایت شغلی برای دانشجویان بسیار اهمیت دارد گفت: جهاد دانشگاهی برنامه هدایت شغلی را در برخی دانشگاه ها اجرایی کرده است و ضمن آمادگی برای اجرای این طرح در همه دانشگاه ها، می تواند تجارب خود را با همکاری بنیاد شهید و صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران برای جامعه هدف ایثارگران عزیز که یادگاران ارزشمند دفاع مقدس هستند عملیاتی نماید.

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی با اشاره به خدمات آموزشی جهاد دانشگاهی به جامعه عزیز ایثارگر و خانواده معظم شهدا تصریح کرد: ضمن امادگی برای اجرای طرح های ملی با مشارکت بنیاد شهید در سطح کشور در حوزه اشتغال و کارآفرینی، با افتخار اعلام می کنیم همه خانواده عزیز شهدا و ایثارگر از ۳۰ درصد تخفیف شهریه در دوره های آموزشی جهاد دانشگاهی در مهارت ها و رشته های مختلف برخوردار هستند. و عزیزان ایثارگر در هزار عنوان دوره آموزشی در واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی از این تخفیف ها برخوردار هستند.

دکتر بیجندی به طرح مهارت آموزی سربازان وظیفه اشاره کرد و گفت: این طرح که دستور فرماندهی کل قوا و رهبر معظم انقلاب بوده با شیوه نامه دقیقی که توسط جهاد دانشگاهی طراحی و تدوین شده است در استان های مختلف اجرایی می شود و بر اجرای آن خود قرارگاه مهارت اموزی و وزارت ورزش و جوانان نظارت میدانی دارند.

وی با اشاره به دغدغه های دکتر قاضی زاده هاشمی در زمینه اشتغال جامعه بزرگ ایثارگری در کشور گفت:  علاقمند هستیم با بنیاد شهید که در سطح کلانش دغدغه اشتغال، مشاوره تحصیلی و هدایت شغلی دانش آموزان و دانش آموختگان را دارد در قالب یک طرح ملی در استان های مختلف و با مشارکت و نظارت خود بنیاد شهید و همانند طرح مهارت آموزی سربازان آن را اجرایی و عملیاتی نماییم.

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی همچنین ضمن معرفی طرح آینده مشاغل و مشاغل آینده گفت: در این زمینه هم جهاد دانشگاهی می تواند به توسعه ظرفیت های مشاغل جدید برای جامعه ایثارگری بپردازد و از ظرفیت های فناورانه و دانش بنیان خود در حوزه مراکز رشد و پارک های علم و فناوری و مراکز منش (مراکز نوآوری و شکوفایی) در راستای توسعه استارت ها و شرکت های دانش بنیان به کمک بنیاد شهید در حوزه اشتغال و کارآفرینی بشتابد.

وی تاکید کرد: نگاه جهاد دانشگاهی این است که دانش آموختگان ایثارگر بتوانند فارغ از توجه به استخدام بتوانند به بحث نوآوری و کارآفرینی بپردازند و امکان کارآفرین شدن و توسعه و ایجاد کسب و کارها را نیز داشته باشند.

درخواست از جهاد دانشگاهی برای ارائه خدمات شناسنامه دار به ایثارگران

دکتر علیرضا محمدی مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران با تاکید بر استفاده از ظرفیت جهاددانشگاهی اظهار کرد: بر اساس دستور دکتر قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ما باید از مقطع تحصیلی دانش اموزی تا دانشگاه باید استعداد های تحصیلی را شناسایی و  برای جامعه هدف خود برنامه داشته باشیم.

وی با اشاره به تجارب و ظرفیت های خوب جهاددانشگاهی گفت:  بخشی از افرادی که از خدمات جهاددانشگاهی استفاده می کنند جامعه هدف ماهستند، اما ما نیاز داریم که این تعداد و خدمات اراده شده شناسنامه دار شوند.

وی با اشاره به این که جامعه ایثارگری ما جامعه تحصیلکرده و دانش آموخته دانشگاه های معتبر و اغلب از کارشناسی به بالا و در مقاطع تحصیلات تکمیلی هستند هستند، افزود: بیش از ۲۳۰ هزار نفر جامعه هدف بنیاد شهید برای ارائه خدمات مهارت، مشاوره و اشتغال هستند و آماده هستیم تا از ظرفیت جهاددانشگاهی در زمینه آموزشی، مشاوره، مهارت آموزشی به خوبی استفاده کنیم و برای آینده شغلی ایثارگران با همکاری جهاد دانشگاهی برنامه مشخص داشته باشیم.

مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران با اشاره به مدرسه ملی جهاددانشگاهی بیان کرد: ما نیاز داریم تا ظرفیت ها و استعدادهای دانش آموزان و دانشجویان ما شناسایی شده تا مشخص شود چه تعداد از این ها در آینده به جرگه اشتغال می رسند و فکر می کنیم جهاددانشگاهی به جامعه هدف ما جامه عمل بپوشاند.

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای اشتغال و کارآفرینی بنیادشهید

 مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران از برگزاری نمایشگاه دستاوردهای اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید در اواخر سال جاری خبر داد و اعلام کرد: تصمیم گرفتیم از جهاد دانشگاهی به نمایندگی از بخش دانشگاه های کشور در این نمایشگاه دعوت کنیم و فضایی را نیز برای این منظور اختصاص داده ایم تا جهاد دانشگاهی بتواند دستاوردهای خود را در حوزه های مختلف بویژه آموزش، مهارت و اشتغال ارائه نماید.

گفتنی است، موضوع این تفاهم نامه استفاده از توانمندی‌های علمی، تخصصی و تجربی جهاددانشگاهی در جهت توانمندسازی ایثارگران از طریق توسعه فرصتهای شغلی و ارتقای دانش تخصصی و افزایش مهارت نیروی انسانی و کیفیت تحقیقات علمی – کاربردی در زمینه اشتغال و کارآفرینی جامعه هدف ایثارگران است.

ترویج و نهادینه کردن فرهنگ کار و تلاش در بین جامعه ایثارگران، کاهش بیکاری، توسعه عدالت اجتماعی و اقتصادی و ارتقاء بنیه معیشتی خانواده های مورد حمایت بنیاد شهید و ارتقاء سطح دانش فنی و مهارت های حرفه ای جامعه هدف،  ارتقای سطح دانش فنی و مهارت های حرفه ای جامعه هدف در راستای خودکفایی و خوداتکایی و ایجاد زمینه مناسب جهت استعدادسنجی، توانمندسازی و رشد و شکوفایی خلاقیت های نهفته افراد جامعه هدف از اهداف امضای این تفاهم نامه است.

در این نشست که جمعی از مدیران و کارشناسان دو طرف نیز حضور داشتند، مقرر شد شیوه نامه اجرایی طرح توسط مدیران دو مجموعه تدوین و مشخص و کار دنبال شود.


نظر شما :