در نشست مشترک بررسی شد؛
همکاری وزارت صمت و جهاد دانشگاهی برای حمایت از کسبوکارها و کارآفرینان
در نشست مشترک مدیرکل توسعه کارآفرینی و اشتغال جهاددانشگاهی و مدیرکل دفتر کسبوکار وزارت صمت، برنامههای حمایت از کسبوکارها و کارآفرینان با محوریت جهاد دانشگاهی موردبررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی در بازدید مدیرکل و مدیران اداره کل توسعه کارآفرینی و اشتغال جهاد دانشگاهی از دفتر خدمات کسبوکار وزارت صمت ، بر اهمیت و نیاز به تربیت و آموزش مشاور کسبوکار در حمایتهای بیشتر از کارآفرینان تأکید شد. این حمایتها شامل آموزش تسهیلگر حرفهای و مشاورههای تخصصی حوزه کسبوکار است.
ابراهیمی رومنجان مدیرکل توسعه کارآفرینی و اشتغال جهاددانشگاهی در این نشست با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی بهعنوان یکنهاد تاثیرگذار در عرصه آموزش و پژوهش در کشور، توانمندیها و ظرفیتهای زیادی در حوزه آموزش دارد، بیان کرد: با توجه به شکلگیری ادارههای مختلف ذیل اداره کل توسعه کارآفرینی و اشتغال مانند « مدیریت رسانه و بازارکار»، « توانمندسازی و هدایت شغلی » و « ترویج و توسعه کارآفرینی »، این نهاد میتواند نقش مهمی در ارتقاء مهارتها و کارآفرینی ایفا کند.
وی با اشاره به اینکه اقدامات و فعالیتهای علمی و اجرایی گستردهای در حوزههای مختلف خصوصاً آموزش، شبکهسازی و توانمندسازی در حوزه مشاغل خانگی و کسبوکارهای خرد و نوپا در واحدهای جهاد دانشگاهی انجام شده است گفت: این اداره کل آمادگی دارد با برگزاری دورههای آموزشی متناسب با نیازهای بازارکار که به توسعه مهارتهای علمی و عملی دانشجویان و افراد جویای کار و همچنین با انجام تحقیقات و تحلیلهای بازار برای شناسایی مهارتهای موردنیاز در صنایع مختلف و تطابق برنامههای آموزشی با این نیازها به اشتغال دانشآموختگان کمک کند.
مدیرکل و مدیران اداره کل توسعه کارآفرینی و اشتغال جهاددانشگاهی با اشاره به ظرفیتهای همکاری با دفتر خدمات کسبوکار وزارت صمت گفت: جهاددانشگاهی این پتانسیل را دارد که با ایجاد و راهاندازی دفاتر تخصصی خدمات کسبوکار برای حمایت از ایدههای نوآورانه و ارائه خدمات مشاورهای به کارآفرینان در زیستبوم کارآفرینی و اشتعال نقش و جریان سازی مؤثری ایفا کند.
ابراهیمی رومنجان با اشاره به اینکه تلاش ما در جهاددانشگاهی حمایت از کسبوکارها و کارآفرینان جهت رونق تولید در کشور با برگزاری دورهها و کارگاههای تخصصی جهت افزایش آگاهی و تجربه افراد در زمینه راهاندازی و مدیریت کسبوکار است از همکاری با دفتر خدمات کسبوکار وزارت صمت در سطح ملی استقبال کرد.
امیرحسین اسدی مدیرکل دفتر خدمات کسبوکار وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در این دیدار گفت: دفتر خدمات کسبوکار وزارت صمت تمایل دارد که با استفاده از ظرفیتهای جهاد دانشگاهی ، خدمات مشاورهای تخصصی به سرمایهگذاران و کارآفرینان را در سطح ملی اجرایی کند.
مدیرکل دفتر خدمات کسبوکار وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: نگاه امروز بهویژه نگاه وزارت صنعت معدن و تجارت نسبت به توسعه و پیشرفت صنعت، توسعه اکوسیستم کسبوکارهاست، درصورتیکه اگر نگاه اکوسیستمی نداشته باشیم در بازارهای جهانی کوچک و کوچکتر میشویم.
اسدی گفت: یکی از وظایف مهم دفتر خدمات کسبوکار بررسی و تحلیل وضعیت کسبوکار در کشور و شناسایی موانع و مشکلات با جمعآوری دادهها و اطلاعات مربوط در راستای ارائه مشاورههای لازم در راهاندازی کسبوکارهای جدید است.
وی افزود: تمایل وزارت صمت با جهاددانشگاهی در این راستا مهم خواهد بود چراکه از دیگر وظایف دفتر خدمات کسبوکار وزارت صمت همکاری با دیگر نهادها و دستگاههای اجرایی برای هماهنگسازی برنامهها و سیاستهای کلان تسهیل فرآیندهای کسبوکار و آموزش مشاوران کسبوکار در سطح ملی است.
اسدی در ادامه این نشست به ظرفیتها و قابلیتهای جهاد دانشگاهی بهعنوان یکنهاد جریان ساز و تاثیرگذار در پروژههای کلان ملی پرداخت و پیشنهادهایی در خصوص همکاریهای مشترک ارائه کرد که مقرر شد کمیتهای مشترک از جهاد دانشگاهی و دفتر خدمات کسبوکار وزارت صمت تشکیل و با همفکری و تعامل سازنده یک طرح ملی را برنامهریزی و اجرا کنند.
به گزارش بازارکار در این نشست وحید امینی نژاد مدیر اداره مدیریت رسانه و بازارکار، پرویز خورشید فرد مدیر اداره توانمندسازی و هدایت شغلی و مهدی علیاری مدیر اداره ترویج و توسعه کارآفرینی نیز حضور داشتند و دیدگاهها و نظرات خود را در حوزههای مختلف همکاری مثل برگزاری رویدادها و نشستهای تخصصی حوزه کسبوکار بیان کردند.
نظر شما :